Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Contract intre Utilizator si SC ZEPPELIN PUB SRL

Contract intre utilizator (Utilizator, dvs.) si SC ZEPPELIN PUB SRL (SC ZEPPELIN PUB SRL, noi). Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet (www.zeppelinpub.ro).

Site-ul www.zeppelinpub.ro

Site-ul www.zeppelinpubro este proprietatea SC ZEPPELIN PUB SRL, cu sediul social in Str.Marin Serghiescu 7, sector 2, Romania. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Informatiile publicate pe Site

SC ZEPPELIN PUB SRL ofera prin intermediul Site-ului www.zeppelinpub.ro informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. 

Limba de publicare a informatiilor

SC ZEPPELIN PUB SRL depune toate eforturile ca pe varianta in limba romana a Site-ului informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu sa fie publicate in limba romana.

Anulari/Modificari

Orice comanda efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la SC ZEPPELIN PUB SRL, prin intermediul www.zeppelinpub.ro si va intra in vigoare acest contract.

In cazul in care doriti anularea sau modificarea unei comenzi, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic SC ZEPPELIN PUB SRL despre intentiile dvs. 
SC ZEPPELIN PUB SRL accepta toate formele de cereri scrise. SC ZEPPELIN PUB SRL nu poate anula comanda dvs inainte de a primi cererea dvs. ferma.
In eventualitatea modificarii unei comenzi(incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, etc), SC ZEPPELIN PUB SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
Informatiile eronate introduse in timpul platii se pot reflecta in anularea comenzii, intarzierea livrarii produselor. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice;
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs;
– neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de comenzi false sau frauduloase;
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Newsletter

Prin inscrierea la newsletter-ul www.zeppelinpub.ro, sunteti de accord sa primiti din partea noastra prin intermediul postei electronice informatii referitoare la ofertele speciale pe care le consideram de interes ridicat pentru dvs.

Interzicerea accesului pe Site

SC ZEPPELIN PUB SRL isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila in cazul nerespectarii conditiilor de mai sus.

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. SC ZEPPELIN PUB SRL nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de SC ZEPPELIN PUB SRL. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

SC ZEPPELIN PUB SRL nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta SC ZEPPELIN PUB SRL sau furnizorii sai.

Modificari aduse Site-ului

SC ZEPPELIN PUB SRL poate modifica design-ul sau continutul Site-ului www.zeppelinpub.ro, inclusiv disponibilitatea produselor, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin SC ZEPPELIN PUB SRL. Materialul continut pe Site este proprietatea SC ZEPPELIN PUB SRL sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Numele SC ZEPPELIN PUB SRL precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale SC ZEPPELIN PUB SRL sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.
Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Politica de confidentialitate

Termenii politicii de confidentialitate a SC ZEPPELIN PUB SRL sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii. Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre SC ZEPPELIN PUB SRL sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a SC ZEPPELIN PUB SRL.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cadrul legal general care reglementează protecția datelor cu caracter personal este reprezentat de către Regulamentul General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016 (“GDPR”) aplicabil în Uniunea Europeană. Site-ul www.zeppelinpub.ro utilizează cookies. Mai multe informații cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal în aceste scopuri, inclusiv cu privire la modul în care îți poți retrage consimțământul, poți găsi în Politica de confidențialitate.

Politica de securitate

SC ZEPPELIN PUB SRL utilizeaza tehnologie securizata SSL pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

SC ZEPPELIN PUB SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si SC ZEPPELIN PUB SRL si este guvernat de legile din Romania. Orice litigiu va fi solutionat de organele de lege competente.